KARS / MERKEZ - Hasan Harakani Anadolu Lisesi

Nis

Öğrencilerimiz "Barış ve Güvenlik" paneli düzenliyor.

Nis

Yeşilayın düzenlemiş olduğu “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” konulu yarışmada resim alanında il birincisi Ceren Akat, kompozisyon alanında il birincisi Fatmanur Ağbaba olmuş ve ödüllerini almışlardır.

Yenilenebilir Enerji Kaynakları

KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Nis

11. Sınıf öğrencilerimiz yabancı dilde okul dergisi tasarlayarak okurlarına seslendi.

Şbt

Mezun öğrencilerimiz 12. Sınıf öğrencilerimize motivasyon ve başarı konulu konferans düzenkesiler.

Ock

OKULUMUZ DEĞERLER KULÜBÜ OLARAK EBUL HASAN HARAKANİ HAZRETLERİNİN TÜRBESİNE VE SULTAN ALPASLAN CAMİSİNE ZİAYERETTE BULUNDU. AYRICA TÜRKİYE DİYANET VAKFININ KİTAPEVİ VE KÜTÜPHANESİNE DE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ock

TÜM SINIF KADEMELERİNDE TATLI BİR REKABET İLE BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ. YARIŞMADA 9. SINIFLARDA BİRİNCİ OLAN 9-A, 10. SINIFLARDAN BİRİNCİ OLAN 10-D, 11. SINIFLARDA BİRİNCİ OLAN 11-E, 12. SINIFLARDA BİRİNCİ OLAN 12-A SINIFLARI OLDU. DAHA SONRA BİRİNCİ OLANLAR ARASINDA YAPILAN YARIŞMADA İSE OKUL BİRİNCİLİĞİNİ 11-E SINIFI KAZANDI.